Gravidbälten & Foglossningsbälten

Ett gravidbälte eller bäckenbälte ger ett jämnt stöd till bäckenets alla leder. Du justerar lätt ett gravidbälte allt eftersom magen växer. Ett gravidbälte är den bästa hjälpen vid foglossningar under graviditet börja i tid för att få bästa hjälpen. Foglossningar är kroppens naturliga sätt att förbereda sig inför förlossningen även om det gör ont. Ett stödbälte eller ett gravidbälte hjälper till att hålla ihop de leder i bäckenet som blir för mjuka av foglossning. Ett stödbälte eller ett gravidbälte är ett sätt att förbli rörlig och aktiv för att vila sig bättre från foglossningar går inte. Att använda ett gravidbälte eller stödbälte från det att man går upp och ha sitt gravidbälte på hela dagen gör att du får bästa effekt av ett gravidbälte.

Annan avlastning som kryckor kan hjälpa vid svåra fall av foglossning. Men försiktig gymnastik som mammayoga eller vattengymnastik är bra träning för dig som har foglossningar men ändå vill röra på dig.

Även stödstrumpor kan vara en liten lindring, om man lider av svullna fötter, vid foglossningar. Det är mer att om man har mindre svullna fötter så är det lättare att gå och röra på sig.