Produkter

Kontakt

Hjälpia
Kapellgränd 5
974 35 LULEÅ
E-post:
Webb: www.hjalpia.se
Telefon: 0920-220400

Nyhetsbrev

Stödstrumpor

Här hittar du snygga stödstrumpor som kan förhindra åderbrock och svullnader i fötter och ben. Det är bra att använda sig av stödstrumpor när man flyger, eftersom man utsätts för ett stort lufttryck. Detta hjälper dina ben och fötter att hålla sig fräscha. Ta en titt i vårt sortiment online för att hitta ett par stödstrumpor som passar dig. Vi har snabba leveranser som ser till att du inom kort kommer att få hem din beställning. Köp stödstrumpor online hos – snabbt och enkelt.

”Stödstrumpor” har 3 underkategorier
Det finns inga produkter i den här kategorin ännu.
När man reser och ska flyga långt så ökar risken för svullna ben dels på grund av att man sitter still länge samt för att trycket i luften är lägre vilket expanderar blodkärlen. Här kan du få hjälp av ett par kompressionsstrumpor.

Många använder också stödstrumpor eller kompressionsstrumpor för att ta långpromenader eller bara orka hänga med i vardagen. Har man ett stående arbete eller bara blivit tröttare i benen kan ett par  stödstrumpor vara en bra lösning.

Stödstrumpor för gravida

För många någon som är gravid eller just har fått barn kan stödstrumpor vara en stor hjälp då kärlen får ökad belastning när du är gravid. Med ett par stödstrumpor minskas problemen med svullna fötter som är vanligt bland gravida.  Med hjälp av ett par stödstrumpor är det lättare att fortsätta att leva som vanligt när du är gravid.

Olika typer av stödstrumpor

Vi har olika typer av stödstrumpor. Från micromasserande stödstrumpor som hjälper dig till en enklare vardag till klassiska stödstrumpor i trevliga färger. Vi har också stödstrumpor som ser ut som nylonstrumpor och strumpbyxor för gravida.