Produkter

Kontakt

Hjälpia
Kapellgränd 5
974 35 LULEÅ
E-post:
Webb: www.hjalpia.se
Telefon: 0920-220400

Nyhetsbrev

Stödstrumpor

Det finns många olika typer av stödstrumpor som är anpassade för olika typer av behov. Stödstrumpor används för att motverka svullna ben, trötta och tunga ben samt åderbråck. Om man vill förebygga åderbråck så är stödstrumpor fantastiska eftersom de håller blodkärlen på plats.
”Stödstrumpor” har 4 underkategorier
Visar alla produkter
När man reser och ska flyga långt så ökar risken för svullna ben dels på grund av att man sitter still länge samt för att trycket i luften är lägre vilket expanderar blodkärlen. Här kan du få hjälp av ett par kompressionsstrumpor.

Många använder också stödstrumpor eller kompressionsstrumpor för att ta långpromenader eller bara orka hänga med i vardagen. Har man ett stående arbete eller bara blivit tröttare i benen kan ett par  stödstrumpor vara en bra lösning.

Stödstrumpor för gravida

För många någon som är gravid eller just har fått barn kan stödstrumpor vara en stor hjälp då kärlen får ökad belastning när du är gravid. Med ett par stödstrumpor minskas problemen med svullna fötter som är vanligt bland gravida.  Med hjälp av ett par stödstrumpor är det lättare att fortsätta att leva som vanligt när du är gravid.

Olika typer av stödstrumpor

Vi har olika typer av stödstrumpor. Från micromasserande stödstrumpor som hjälper dig till en enklare vardag till klassiska stödstrumpor i trevliga färger. Vi har också stödstrumpor som ser ut som nylonstrumpor och strumpbyxor för gravida.